Siirry sisältöön
Ajankohtaista

TE-toimiston aulapalvelua saatavilla nyt Rautjärven kunnantalolta

Kopio Luokanopettaja (510 x 340 px).png
13.3.2024 8.00

Virtuaaliaulapalvelu on avoinna tiistaista torstaihin kello 9-11. Et tarvitse digitaitoja palvelun käyttöön. Tervetuloa asioimaan TE-toimistossa etänä kunnantalolta, Simpeleeltä!

Virtuaaliaulapalvelu on avoinna tiistaista torstaihin kello 9-11. Et tarvitse digitaitoja palvelun käyttöön. Tervetuloa asioimaan TE-toimistossa etänä kunnantalolta, Simpeleeltä!

Kaakkois-Suomen TE-toimisto pilotoi virtuaaliaulapalvelua yhteistyössä Rautjärven kunnan kanssa 12.3.-6.6.2024! Kokeilu toteutetaan osana TE2024-uudistukseen valmistautumista.

Mikä Virtuaaliaula on?

🟢Virtuaaliaulan palvelut ovat hyödynnettävissä  kokeilun aikana tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin kello 9.00–11.00.

🟢Virtuaaliaula toteutetaan verkossa. Palvelulle on varattuna Rautjärven kunnantalolta asiakaspäätteellä, kameralla ja mikrofonilla varustettu erillinen huone.

🟢Imatran TE-toimisto saa ilmoituksen Rautjärven kunnantalolta, kun asiakas on saapunut käyttämään virtuaaliaulapalvelua. Palvelusihteeri ohjaa asiakkaan asiointikoneelle ja käynnistää etäyhteyden.

🟢Asiakkaan tunnistautuminen tapahtuu  Rautjärven kunnantalolla ennen palveluun ohjausta palvelusihteerin toimesta. TE-toimisto 
vahvistaa asiakkaan henkilöllisyyden henkilöllisyystodistuksesta palvelun aikana.


Millaisia palveluita Virtuaaliaula tarjoaa?

Virtuaaliaulapalvelussa voidaan toteuttaa mm.:

🟢Henkilö- ja yritysasiakkaiden yleinen neuvonta ja ohjaus

🟢Työnhaun käynnistys
- jos asiakkaalla ei ole Suomen kansalaisuutta, tarvittavien dokumenttien esittäminen (Työntekoon oikeuttava oleskelulupa/ EU-kansalaisen  rekisteröintitodistus ja henkilöllisyystodistus),
- jos asiakkaan työnhaku on päättynyt asioinnin toistuvaan laiminlyöntiin  aiemmin, asiakkaan tulee asioida henkilökohtaisesti lähimmässä TE-toimistossa

🟢Työnhaun muutoksesta ilmoittaminen

🟢Erilaisten asiakirjojen toimittaminen, esimerkiksi
- koulutukseen ja työsuhteeseen liittyvät sopimukset ja todistukset
- lääkärintodistukset ja -lausunnot,
- TE-toimiston lomakkeet.

🟢Toimintasuunnitelmassa sovittujen tehtävien toteuttamisesta ilmoittaminen, kun asiakkaalla ei ole mahdollisuutta sähköiseen asiointiin Oma asiointi -palvelussa


Paikka: Rautjärven kunnantalo
Simpeleentie 12, 1. krs., 56800 Simpele (Esteetön kulku torin puolelta), ti-to klo 9-11

Henkilö- ja yritysasiakas - tule rohkeasti kokeilemaan! Digitaitoja ei tarvita. Tervetuloa!