Siirry sisältöön

Kilometrikisa

Alla ohjeet, miten voit perustaa joukkueen ja olla kartuttamassa kilometrejä myös Rautjärven kunnan joukkueelle valtakunnallisessa Kilometrikisassa 2024!

Tule mukaan Kilometrikisaan!

Lähde mukaan valtakunnalliseen kilometrikisaan 1.5.-30.9.2024

"Kilometrikisaan ovat tervetulleita polkemaan niin työyhteisöt, kaveriporukat kuin kuntien avoimet joukkueet. Leikkimielisessä kisassa joukkueet mittelöivät siitä kuka polkee eniten kilometrejä ja/tai minuutteja. Tervetuloa mukaan Suomen varmasti tunnetuimpaan ja suurimpaan pyöräilykampanjaan!"

🚲 Piensarja (alle 25 osallistujaa)
🚲 Suursarja (≥ 25 osallistujaa)
🚲 Tehosarja (pyöräilyseurat, liikuntayhdistykset ja muut "ammattilaiset" tai aktiiviharrastajaryhmät)

Perussarjojen lisäksi kisaa käydään sähköpyörä- ja kuntasarjassa. Joukkue kilpailee automaattisesti myös sähköpyöräsarjassa, jos yksikin jäsen on kirjannut sähköpyörällä ajettuja kilometrejä. Kisan alettua joukkueiden vahvuus muodostuu joukkueen aktiivisten polkijoiden mukaan (ns. nollakerholaiset eivät vaikuta tuloksiin). Joukkue tietenkin säilyy myös nomaalisarjassa (pien, suur, teho), jossa huomioidaan lihasvoimin poljetut kilometrit.

Lisäksi jokainen polkija, joka on tallentanut kotikunnan omiin henkilökohtaisiin tietoihinsa, alkaa kartuttaa myös oman kuntansa kilometrisaldoa.

Innosta siis vaikkapa työ- tai harrasteporukasta joukkue mukaan kisaan, perustakaa oma joukkue ja muistakaa lisätä omiin tietoihin kotikunnaksi Rautjärvi.

Turvallisia pyöräilykilometrejä kaikille!

PS. Myös Simpeleen urheilijoiden pyöräilyvihot ilmestyvät laatikoihin tuttuun tapaan vappuna.

Kilometrikisa