Siirry sisältöön

Suljemme aikaisin torstaina 4.7.2024

Torstaina 4.7. kirjaston henkilökunta viettää työhyvinvointipäivää. Tästä johtuen kirjasto on tuolloin avoinna vain klo 10-12. Perjantaista eteenpäin olemme avoinna normaalisti aina kesätaukoomme 22.7. - 4.8. asti. Pahoittelemme asiakkaillemme mahdollisesti aiheutuvaa haittaa!

Kirjastopäivän vieraana Anna Kortelainen

Kirjastopäivää juhlitaan tänä vuonna maanantaina 15.7. Silloin alkaa kirjojen poistomyynti. Simpelejärven opiston kirjakahvilassa on tarjolla suussasulavia herkkuja.

Meillä on jälleen kiinnostava vieras. Klo 15 puheenvuoron saa filosofian tohtori, taidehistorioitsija, vapaa tutkija ja kirjailija Anna Kortelainen, jonka aiheena on "Sellanen ol Viipuri".

Tervetuloa viettämään kirjastopäivää kanssamme!

Juliste kirjapäivästä 15.7. taiteilijavieras Anna Kortelainen

Asemankirjasto muutti!

Asemankirjasto muutti Rautjärven aseman koululle (Urheilijankatu 9) keskiviikkona 10.1.2024.
Kirjasto on avoinna vanhaan malliin keskiviikkoisin klo 13-19. Ellet ole vielä käynyt, tulehan tutustumaan uusiin tiloihin! Tervetuloa!

Kirjaston kirjoja hyllyssä

Kutsu kirjasto kylään!

Haluaisitko kutsua kirjaston kylään kertomaan palveluistaan ja esittelemään aineistoaan?

Olemme käyneet torilla, Päivä Museotiellä -tapahtumassa ja palveluasumisyksikössä. Sovittuna on käynti kunnantalolla, Simpukassa, Keppelissä ja Töllillä, mutta lisää mahtuu. Paikka on vapaa, kunhan käytössä on sähköt ja puhelimen signaalia pari tolppaa, jotta saadaan järjestelmät toimimaan.

Kampanja on voimassa syyskauden 2023.

Kutsu kirjasto kylään juliste

Muutoksia tilattuihin lehtiin pääkirjastolla

Tälle vuodelle tehtiin hieman muutoksia pääkirjastolle tilattuihin lehtiin. Pois jäivät Elonkehä, Karjala (lehti ei ilmesty enää), Mallikerta, Museo, Särö, Pets, Puruvesi ja Ruumiin kulttuuri. Vanhat lehdet ovat edelleen luettavissa.

Lehtivalikoimaan lisättiin Filmihullu, Top model ja Tähtivaeltaja.

Rautjärven pääkirjaston lukusali