Siirry sisältöön
Ajankohtaista

Kutsu vapaaehtoisille Hiitolanjoen avajaisiin

Hiitolanjoki vapaaehtoiset  (510 x 340 px).png
23.2.2024 14.00

Hiitolanjoella ja Simpeleellä järjestetään joen viralliset avajaiset isona, avoimena yleisötapahtumana la 8.6.2024 klo 11-18. Olisiko teidän yhdistyksellänne, järjestöllänne, seurallanne tai toimikunnallanne halua osallistua vapaaehtoisena tapahtuman toteuttamiseen?

Kunta on hakenut ja saanut avustusta tapahtuman järjestämiseen Etelä-Karjalan maakuntaliiton AKKE-rahoituksesta. Budjetti on kuitenkin sen verran tiukka, että tarvitsemme laajemman toimijajoukon apua ja panostusta, että tapahtuma saadaan toteutettua. Tässä vaiheessa etsimme nimenomaan vapaaehtoisia talkoolaisia, muita yhteistyökumppaneita kyselemme erikseen. 

Alla on lueteltu toimintoja, joihin ainakin tarvitaan vapaaehtoisia tekijöitä. Näiden lisäksi tapahtumaan tulee joitakin myyntipisteitä, joihin kysymme halukkaita erikseen myöhemmin. Talkooporukoille on tarjolla pientä retkievästä sekä mukavaa yhdessäoloa upean luonnon ja virtaavan veden säestyksellä. Tulettehan mukaan tekemään yhteisestä juhlastamme meille kaikille viihtyisän ja Hiitolanjoestamme entistäkin tunnetumman!  

Linkin takaa löytyy kysely, jonka kautta voi ilmoittautua mukaan ja valita omalle järjestölle sopivat toiminnot.

Yhteyshenkilönä avajaisille toimii jatkossa tapahtumatuottaja Kristiina Pervilä, kristiina.pervila-andersson@rautjarvi.fi, puh. 040 826 3169.