Siirry sisältöön
Ajankohtaista

Hiitolanjoki Hurmaa -tapahtumakokonaisuus onnistui

Hiitolanjoki Hurmaa yleisöä TeematorillaHiitolanjoki Hurmaa yleisöä Teematorilla.
20.6.2024 14.00

Hiitolanjoki Hurmaa -tapahtuman palautekyselyn yleisarvosanaksi tuli 4.8 / 5. Yleisöä päivän aikana oli yli 3500 henkilöä. Rautjärven kunta on kerännyt tapahtumapäivään osallistuneilta palautetta niin yleisöltä, toimijoilta, alihankkijoilta, oheispalvelun tuottajilta, talkoolaisilta, esiintyjiltä kuin myös kunnan omilta työntekijöiltä.

Lauantaina 8.6.2024 vietettiin Rautjärvellä vuosina 2021–2023 ennallistetun Hiitolanjoen avajaisjuhlaa kaikille avoimena kansanjuhlana. Yleisöä oli yli 3500 henkilöä. Hiitolanjoki Hurmaa -tapahtuman palautekyselyn yleisarvosanaksi tuli 4.8 / 5. Palautekyselyssä pyydettiin arvioimaan tapahtuman tunnelmaa, ohjelmasisältöjä, kuljetusjärjestelyjä, oheistarjontaa ja huoltojärjestelyjä asteikolla 1–5. Erityistä kiitosta saimme tapahtuman ainutlaatuisen tunnelman, profiloinnin, kuljetusjärjestelyjen, järjestyksen valvonnan ja liikenteen ohjauksen osalta.  

Hiitolanjoki Hurmaa -tapahtuman palautetta tullaan käyttämään jatkossa alueen kehittämiseen ja profilointiin matkailun kehittämisessä ja markkinoinnissa.
 

Tiedostot