Etusivu / Matkailu

 Pitkäjärvi_laavu_maisema.jpg

Matkailu

Matkailuinfo
Rautjärven kunta sijaitsee Etelä-Karjalassa, Suomen kaakkoisrajalla. Rautjärvi tunnetaan teollisuuspaikkakuntana, mutta seudun kaunis luonto antaa erinomaiset mahdollisuudet retkeilyyn ja virkistäytymiseen.

Hiitolanjoki vanhoine voimaloineen, maisemapolkuineen ja kalastusmahdollisuuksineen on ehdottomasti tutustumisen arvoinen retkikohde. Jylhä Haukkavuori tarjoaa hienot näköalat ja on suosittu koko perheen retkeilypaikka.

Raja-alueen historiasta kiinnostuneen kannattaa tutustua Miettilän entiseen kasarmialueeseen ja siellä olevaan Kollaa-museoon. Rautjärven kirkko sekä sen pihapiirissä sijaitseva, vastikään kunnostettu Pitäjäntupa ovat myös tärkeitä nähtävyyskohteita.

Rautjärven tapahtumista tunnetuin on vankan suosion saavuttanut Antiikki ja Keräily Kesäpäivät. Rautjärvi ja Simpele ovat liikunnallisesti tunnettuja, erityisesti hiihtäjälegenda Marja-Liisa Kirvesniemen kautta. Urheiluharrastus on edelleen voimissaan. Talviurheiluun mainiot puitteet tarjoaa Konkalammen hiihto- ja laskettelukeskus.

Rautjärven kunnan matkailupalveluista vastaa Imatran Seudun Kehitysyhtiö Oy:n Matkailupalvelut.

Etelä-Karjalan Matkailu Oy on puolestaan vastuussa matkailumarkkinoinnista koko Imatran seudulla ja maakunnassa sekä ylläpitää GoSaimaa matkailuportaalia.

Matkailuneuvontaa ja esitteitä on tarjolla Rautjärven kunnantalon yhteispalvelupisteessä 
puh. 040 564 3589, sähköposti: rautjarven.kunta@rautjarvi.fi
Matkailuneuvonta
Imatran Seudun Kehitysyhtiö Oy
Matkailupalvelut
p. 05 235 2330
s-posti: matkailu@kehy.fi
www-sivut
Esitteet


Maakuntaesitelogo.jpg
Takaisin ylös