Siirry sisältöön
Ajankohtaista
corona-teaser.jpg

Rautjärven kunnan koronavirustiedote päivitetty 2.3.2021

2.3.

Odotellaan edelleen aluehallintoviraston määräyksiä. Kunnan toimintaa koskevista rajoituksista ja suosituksista linjataan AVI:n päätöksen jälkeen.

Lue lisää
rautjarvi-saimaa-ilmio-vaaka.jpg

Rautjärvikin mukana Saimaa-ilmiössä

22.2.

Rautjärvikin mukana lisärahoituksella yhdeksän muun kunnan kanssa Saimaa-ilmiössä – yhdessä entistä tiiviimmin matkalla mukana kohti vuoden 2026 Euroopan kulttuuripääkaupungin titteliä

Lue lisää
Kuntala_pakattu kuva.jpg

Tiedote - MieKaSo – Miettilän Kasarminkankaan sotahistoriakeskus -hanke käynnistymässä

17.2.

Sotahistoriaan liittyvät hankkeet ja kehittämistoimet ovat nosteessa valtakunnallisellakin tasolla. Näin on myös Rautjärvellä, jossa panostetaan tällä hetkellä erityisesti Miettilässä sijaitsevan Kasarminkankaan kehittämiseen. Rautjärven kunnan omistuksessa oleva Komppaniapäällikön talo, joka kulkee puhekielessä “Kuntalan” nimellä, on saamassa uuden elämän sotahistoriakeskuksena.

Lue lisää
Kollaasi_RivTimes.png

Tiedote - CBC-rahoitteinen RivTimes -hanke käynnistynyt Hiitolanjoen ympärillä

16.2.

Rautjärven kunta on yhdessä Etelä-Karjalan virkistysaluesäätiön ja neljän venäläisen kumppanin * kanssa saanut Kaakkois-Suomi – Venäjä CBC 2014-2020 -ohjelmasta rahoituksen Hiitolanjokeen ja sen ympäristöön liittyvään hankkeeseen. Hiitolanjoki – Salmon River for Locals and Travelers of All Times -hanke (RivTimes) on yksi yhdeksästä ohjelmasta rahoitetusta hankkeesta viimeisellä hakukierroksella.

Lue lisää
Rautjärven aseman koulun ABC.JPG

Ilmoittautuminen esiopetukseen ja perusopetukseen sekä haku koululaisten iltapäivätoimintaan

4.2.

Vuonna 2015 syntyneiden lasten esiopetus ja vuonna 2014 syntyneiden oppivelvollisuus alkaa virallisesti 1.8.2021. Esiopetus ja koulu alkavat keskiviikkona 11.8.2021.

Lue lisää
linja-auto.png

Asiointiliikennevuorot 1.10.2020 alkaen

28.9.

Asiointikyydin varaus kuljettajalta

Lue lisää