Siirry sisältöön
Ajankohtaista

Happee2 -hanke järjestää ryhmämuotoista elintapaohjausta Simpeleellä.

Kopio Happee2 (510 x 340 px) (500 x 300 px).png
30.11.2023 10.20

Ryhmä on tarkoitettu osatyökykyisille. Elintapaohjausprosessi kestää noin 4 kuukautta Ilmoittaudu nyt!

Rautjärvellä kerätään nyt kasaan ryhmää, jossa tavoitteena on osallistujien lisääntynyt hyvinvointi ja toimintakyvyn kohentuminen elintapaohjauksen keinoin.
Voit ilmoittautua ryhmään, jos
💚olet osatyökykyinen (ei ikärajausta)
💚tai olet alle 29-vuotias
💚ja kaipaat ohjausta ja vertaistukea pienempiin tai isompiin elintapamuutoksiin.

Elintapaohjausprosessi kestää noin 4 kuukautta, ja siinä painotetaan ryhmätoimintaa. Ryhmään osallistuvien alku- ja loppukartoitus toteutuvat yksilötapaamisina. Toiminta on asiakaslähtöistä ja tavoitteellista. 

Kiinnostuitko? Ilmoittaudu mukaan rohkeasti tai vinkkaa kaverille! 😊 Ilmoittautumislomakkeelle tästä linkistä. Ilmoittautumisen jälkeen sinuun ollaan yhteydessä ja soveltuvuus hankkeen ryhmään tarkastetaan Lisätietoja: työllisyyskoordinaattori Pipsa Vuorelaan, p. 040 658 5814, pipsa.vuorela@rautjarvi.fi

Ryhmä aloittaa, kun minimimäärä kriteerit täyttäviä (osatyökykyinen tai alle 29-v. työtön) osallistujia löytyy. Ryhmään osallistuminen on maksutonta ja tapahtuu Simpeleellä, kesto 2h/kerta, aluksi kerran viikossa ja sitten harvemmin. Ryhmää vetää EKHVA:n hyvinvointivalmentaja.

Happee2- on EU:n rahoitteinen hanke, jossa kehitetään nuorten aikuisten työttömien sekä osatyökykyisten ryhmäpainotteista elintapaohjauksen (liikunta, ravinto, uni, palautuminen, päihteettömyys) toimintamallia yhteistyössä asiakkaiden ja toimijoiden kanssa. Hankkeessa kehitetään yhteistyötä ja asiakasohjautuvuutta hyvinvointialueen, kuntien, työllisyyspalvelujen sekä kolmannen sektorin välillä ja pyritään vahvistamaan toimintamallin juurtumista.