Siirry sisältöön

Kangaskosken vanha rajavartioasema

Rautjärven kunta etsii sopivaa yrittäjää/yrittäjiä Hiitolanjoelle Kangaskosken vanhalle rajavartioasemalle

Yrittäjäksi Hiitolanjoelle?

Kiinnostaako sinua yritystoiminta luonnonkauniin Hiitolanjoen rantamilla? Rautjärven kunta vuokraa vanhan Kangaskosken rajavartioaseman erikoishintaan!

Vanha rajavartioasema kiinteistöineen voidaan vuokrata sopivalle toimijalle/toimijoille kokeilujakson ajaksi pelkillä käyttökuluilla. Kokeilujakson kesto on enintään 1,5 vuotta. Kiinteistöön on tehty kattavat peruskorjaukset ja mm. pinnat ja kalusteet ovat lähes uusia.

Kokeilujakson aikana laaditaan vuokralaisen/vuokralaisten ja kunnan kesken yhteinen kehittämissuunnitelma, jossa sovitaan kiinteistön kehittämisestä ja parantamisesta. Mahdollisten uusien investointien kohdalla voidaan sopia, että kunta sijoittaa kiinteistöön yhdessä vuokralaisen kanssa.

Mikäli vuokralainen/vuokralaiset haluavat jatkaa toimintaa, tehdään jatkoa varten uusi vuokrasopimus ja vuokrahinta asetetaan kohtuulliselle tasolle.

Hiitolanjoen suhteen on tehty historiallinen päätös!

https://www.ekarjala.fi/liitto/blog/hiitolanjoen-voimalapadot-puretaan-ja-kosket-ennallistetaan-lohille-vayla-auki-suomen-latvavesille/

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä!

Juha-Pekka Natunen

+358 40 581 8040

Juha-pekka.natunen@rautjarvi.fi

www.rautjarvi.fi

Kohteen osoite: Kangaskoskentie 220, 56800 Simpele

Kiinteistön tilapäinen vuokraus

150 euroa/päivä (ma-to)

230 euroa/viikonloppu (pe-su)

500 euroa/viikko

100 euroa yksittäinen alle 6 tuntia kestävä tilaisuus

Kiinteistön vuokraan kuuluvat kaikki kiinteistöllä sijaitsevat ra­ken­nuk­set (pää­ra­ken­nus, erillinen saunarakennus ja ulkorakennus).

Yhteystiedot:

+35840 162 1500  rautjarven.kunta@rautjarvi.fi

Huom! Tilapäinen vuokraus on voimassa vuoden 2019 loppuun asti.

Muut ehdot

Kiinteistön varusteluun kuuluvat jääviileäkaappi, astianpesukone, mik­ro, kahvinkeitin, vedenkeitin, sähköliesi sekä yläkerran ma­joi­tus­ti­lat, joihin eivät kuulu liinavaatteet. Keittiössä ei ole ruuanvalmistukseen tai tarjoiluun liittyviä astioita. Muut tarvittavat varusteet ja ka­lus­teet vuokralainen toimittaa tilaan omalla kustannuksellaan.

Tilan siivous kuuluu vuokralaiselle. Mikäli ti­lan siivous laiminlyödään, las­ku­te­taan siivouksesta aiheutuneet kulut vuok­ra­lai­sel­ta.

Vuokrauksesta kiinteistölle aiheutuvat mahdolliset vauriot kuuluvat vuok­ra­lai­sen vastuulle ja vaurioiden korjaaminen laskutetaan to­teu­tu­nei­den kustannusten mukaisesti vuokralaiselta.

Vuokralainen on velvollinen ilmoittamaan vuokranantajalle (Raut­jär­ven kunta) mikäli havaitsee kiinteistössä vikoja tai puutteita.

Tilan vuokraus tapahtuu Rautjärven kunnantalon yh­teis­pal­ve­lu­pis­tees­sä, jos­ta myös tilan avain luovutetaan käyttäjälle kuittausta vas­taan ja johon avain myös tulee palauttaa.