Etusivu / Rautjärven kunta hakee nuorisotyövastaavaa ajalle 1.1. – 30.6.2020.

 

UlkoisetPalvelut.jpg

Ajankohtaista

Kaikki Rautjärven kunnan ajankohtaiset uutiset

Rautjärven kunta hakee nuorisotyövastaavaa ajalle 1.1. – 30.6.2020.

8.11.2019 9:00

Hae paikkaa 29.11.2019 klo 12.00 mennessä

Nuorisotyövastaava työskentelee kunnan hyvinvointipalvelujen toimialueella ja toimii etsivä nuorisotyöntekijän esimiehenä.
Tehtäviin kuuluvat mm. nuorisotilatoiminnan sisällön koordinointi, suunnittelu ja kehittäminen sekä tilan toiminnasta vastaaminen, avoin nuorisotyö nuorisotilassa ja lisäksi monialainen- ja verkostoyhteistyö. Työ on osittain iltatyötä.

Nuorisotyövastaavana osaat kohdata nuoria ja olla läsnä. Työskentelet sujuvasti muiden ammattilaisten kanssa joko verkostoissa tai työparina ja olet valmis työskentelemään erilaisissa ympäristöissä kohdataksesi nuoria. Arvostamme ohjauksellisten menetelmien vahvaa osaamista ja monipuolista työkalupakkia nuorten kanssa työskentelyyn. Sinulla on kasvatuksellinen ja nuorisotyöllinen työote.

Hakijalta edellytämme yhteisöpedagogin (AMK) tai vastaavaa tutkintoa sekä aiempaa ohjauskokemusta nuorten parista. Työssä hyvät suunnittelu-, ohjaus- ja yhteistyötaidot ovat välttämättömiä ja työskentely edellyttää kykyä työskennellä myös itsenäisesti.

Tarjoamme monipuolista ja vastuullista työtä aktiivisessa ja nuorekkaassa työympäristössä. Toivomme että pääset aloittamaan jo 1.1.2020.
Palkkaus on KVTES mukainen. Työn luonteen vuoksi edellytämme oman auton käyttömahdollisuutta. Tehtävään valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä rikosrekisteriote lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002). Sijaisuudessa on 2 kuukauden koeaika.

Kiinnostuitko? Lisätietoja antaa hyvinvointijohtaja Virpi Nevalainen p. 040 700 2941 tai sähköposti: virpi.k.nevalainen@rautjarvi.fi. Sähköinen hakemus tehdään kuntarekryn kautta 29.11.2019 klo 12.00 mennessä. Työavain 259539. Mukana on oltava CV. Muistathan täyttää kaikki vaaditut kohdat sekä kerrothan työhakemuksessa kattavasti osaamisestasi, työkokemuksestasi sekä motivaatiostasi kyseiseen tehtävään.


Takaisin ylös