Etusivu / Käytä Vastuullisesti paikallista – Elämää korona-aikana ja sen jälkeen –kampanja

 

UlkoisetPalvelut.jpg

Ajankohtaista

Kaikki Rautjärven kunnan ajankohtaiset uutiset

Käytä Vastuullisesti paikallista – Elämää korona-aikana ja sen jälkeen –kampanja

paikalliset.png
20.5.2020 11:00

Rautjärven kunta käynnistää yhdessä paikallisten yrittäjien kanssa kampanjan, jonka tarkoituksena on rohkaista kuntalaisia ja vapaa-ajan asukkaita takaisin paikallisten palvelujen pariin. Yrittäjät, jotka ovat jo tehneet tai ovat valmiita tekemään erilaisia vastuullisia toimenpiteitä asiakkaiden turvallisuuden lisäämiseksi, voivat ilmoittautua mukaan ja saavat sitten käyttöönsä Käytä Vastuullisesti paikallista – Elämää korona-aikana ja sen jälkeen –logon käytettäväksi omissa somekanavissaan ja nettisivuillaan. Kunta ylläpitää nettisivuillaan myös listaa mukana olevista yrityksistä. Yrittäjät itse vastaavat siitä, että toimet ovat ilmoitetun mukaisia.

Mukaan ilmoittautuneilta yrityksiltä toivotaan myös pientä videota tai vähintään lyhyttä tekstiä, jossa kerrotaan, mitä asiakkaiden turvaamiseksi on jo tehty tai tullaan tekemään. Herkullisinta olisi, jos saisimme näitä myös tyytyväisiltä asiakkailta. Nostetaan yhdessä paikallinen elinkeinoelämä taas ennalleen!

Nykyisessä tilanteessa kuntamme pieni asukasmäärä, tila ja väljyys sekä verkkainen tahti on todellinen etu ja parantaa meidän kaikkien turvallisuutta. Toimitaan siis turvallisesti ja vastuulli-sesti, ja käytetään paikallisia palveluja mahdollisimman paljon, niin meillä on hyvä paikka asua ja elää jatkossakin!

Mukaan kampanjaan voi ilmoittautua täältä:
https://link.webropolsurveys.com/S/D801B4B3CE5D3FE0

Lisätietoja ja videot/tekstit:
Sini Javanainen
elinvoima- ja hankekehittäjä
Rautjärven kunta
sini.javanainen@rautjarvi.fi
p. 040 541 8040

Takaisin ylös