Etusivu / Kangaskosken vanhan raja-aseman vuokraus

 

Hiitolanjoki M-real ja Simpele 10A44-0069 (Suomen Ilmakuva Oy).jpg

Ajankohtaista

Kaikki Rautjärven kunnan ajankohtaiset uutiset

Kangaskosken vanhan raja-aseman vuokraus

3.jpg
12.3.2019 11:00

Rautjärven kunta aikoo vuokrata Kangaskosken vanhan rajavartioaseman sopivalle toimijalle/toimijoille. Kiinteistöä kunnostetaan parhaillaan ja se on todennäköisesti käyttövalmis kevääseen 2019 mennessä.

Kiinteistön vuokraamisen mahdollisuudesta on tiedotettu muutamaan otteeseen, mutta sopivaa toimijaa/toimijoita ei ole vielä löytynyt.

Kunta pohtii seuraavaa toimintamallia vuokrauksen suhteen:


1. Vanha rajavartioasema kiinteistöineen voidaan vuokrata sopivalle toimijalle/toimijoille kokeilujaksoksi 1.4.2019-30.9.2020 pelkillä käyttökuluilla. Tarkkaa käyttökulujen summaa on haastava arvioida. Niistä pyritään hankkimaan viitteelliset arvot alkuvuoden 2019 aikana.
2. Tavoitteena on että huhtikuussa 2019 kiinteistö on ns. käyttövalmis eli päärakennus ja piha ovat toimintakunnossa.
3. Kokeilujakson aikana laaditaan vuokralaisen/vuokralaisten ja kunnan kesken yhteinen kehityssuunnitelma, jossa sovitaan kiinteistön kehittämisestä ja parantamisesta. Mahdollisten uusien investointien kohdalla voidaan sopia, että kunta sijoittaa kiinteistöön yhdessä vuokralaisen kanssa.
4. Mikäli vuokralainen/vuokralaiset haluavat jatkaa toimintaa, tehdään jatkoa varten uusi vuokrasopimus ja vuokrahinta asetetaan kohtuulliselle tasolle.
5. Tämä toimintamalli mahdollistaa tilan liiketoiminnallisen käytön kokeilun ns. kahden matkailun sesongin ajan.

Mahdollisuudesta tilan vuokraamiseen käyttökuluilla tiedotetaan avoimesti ja kaikki kiinnostuneet voivat esittää liiketoimintasuunnitelmansa sen suhteen.


Yhteydenotot:
Juha-Pekka Natunen
Elinvoima- ja hankekehittäjä
Rautjärven kunta
+35840 581 8040
juha-pekka.natunen@rautjarvi.fi


Tiedostot

Takaisin ylös