Siirry sisältöön
Ajankohtaista

Ilmoita yhteystietosi ja saat kunnalta ajankohtaisia tiedotteita valitsemistasi teemoista

Harri frisbee3.jpg
22.9.2020 12:42

Rautjärven kunta kerää tietoja viestintäänsä varten.

Poikkeusaika ja kuntalaisilta tullut palaute on osoittanut, etteivät kunnan käyttämät viestintäkanavat monimuotoisuudestaan huolimatta tavoita kaikkia kuntalaisia, vapaa-ajan asukkaita, yrityksiä ja yhdistyksiä riittävän tehokkaasti, kattavasti ja nopeasti. Yhteystiedoille on ilmennyt jatkuvasti tarvetta viestinnän kohdentamisen tehostamiseksi ja oikeiden kohderyhmien tavoittamiseksi.

Kunta onkin 1.10.2020 ottamassa käyttöön Grano-viestintäpalvelun, johon jokainen kuntalainen, kunnassa toimiva yrittäjä, yhdistys ja vapaa-ajanasukas voi ilmoittaa omat yhteystietonsa. Tietoja käytetään vain ajankohtaisista asioista viestittämiseen ja kriisiviestintään. Halutessaan tietonsa saa helposti myös poistettua rekisteristä, jos ei halua vastaanottaa enää viestejä.

Saat kunnan ajankohtaisia tiedotteita suoraan sähköpostiisi valitsemistasi teemoista. Lisäksi kunta voi lähettää ajankohtaistiedotteita tekstiviestillä ja kirjeitse. Kriisitilanteissa kunta tiedottaa ensisijaisesti tekstiviestillä.

Tietosuojalainsäädännön mukaan kunta ei voi kerätä henkilötietoja ilman henkilön suostumusta. Siksi jokaisen tulee itse antaa suostumuksensa ja tietonsa kunnan viestintärekisteriin.

Suostumus annetaan ensisijaisesti verkossa sähköisellä lomakkeella https://crossmedia.fi/Rautjarvi.