Siirry sisältöön

Valokuvauskilpailu

Nuorisotoimi järjestää yhdessä kulttuuritoimen kanssa lasten ja nuorten valokuvauskilpailun. Alta näet osallistumisohjeet ja kilpailun säännöt.

Kilpailun osallistumisohjeet ja säännöt

 1. Kilpailuaika on 3.-23.5.2021 
 2. Kilpailu on maksuton 
 3. Osallistujan kotikuntana tulee olla Rautjärvi 
 4. Kuvauspaikan tulee olla Rautjärvellä 
 5. Osallistua voi digikameralla sekä puhelimen kameralla otetuilla kuvilla 
 6. Kuvien on oltava itse kuvattuja ja kuvaajalla on oltava kuviinsa täydet oikeudet 
 7. Kuvissa esiintyviltä, tunnistettavilta henkilöiltä, on oltava lupa kuvien käyttöön 
 8. Enimmäismäärä 5 kuvaa / osallistuja. Kuvien tulee olla vaakakuvia. 
 9. Osallistuja lähettää kuvat Webropol-alustan välityksellä. (Linkki osallistumiseen on sivun alalaidassa.) Samalla osallistuja ilmoittaa yhteystietonsa ja missä kuvat on otettu. 
 10. Kuvien tekijänoikeudet säilyvät osallistujilla. Rautjärven kunta saa vapaat käyttöoikeudet kilpailuun osallistuviin kuviin. Kuvia voidaan käyttää kunnan nettisivuilla, sosiaalisessa mediassa, ilmoituksissa tai mahdollisesti kunnan tuotteissa. Kuvia käytettäessä mainitaan aina kuvaaja, mikäli se on mahdollista.
 11. Tapahtuman järjestäjistä koostuva raati valitsee kolme palkittavaa kuvaa anonyymisti. Raadin päätöksistä ei voi valittaa. Kilpailussa on kaksi sarjaa: alle 12-vuotiaat ja 12-17-vuotiaat. Molemmissa sarjoissa jaetaan seuraavat palkinnot: 1. sija 200€, 2. sija 100€, 3. sija 50€.
 12. Lisäksi raati valitsee kuvat yleisöäänestykseen. Yleisöäänestyksen voittaja palkitaan 50 eurolla. Yleisöäänestyksessä äänestäiden kesken arvotaan 2 pizzalahjakorttia. Yleisöäänestysaika on 1.-15.6.2021. 
 13. Kuvaajien nimet paljastetaan vasta voittajien selvittyä. Voittajat palkitaan Rautjärven kulttuuriviikolla heinäkuussa.