Etusivu / Rautjärvi-info / Kunnanjohtajan tervehdys

 

Hiitolanjoki M-real ja Simpele 10A44-0069 (Suomen Ilmakuva Oy).jpg

Kunnanjohtajan tervehdys

Tervetuloa Rautjärven kunnan kotisivuille

Maailma muuttuu ja me muutumme siinä samalla. Simpeleen Metsä Board Oyj:n kartonkitehdas antaa uudistuneena edelleen leivän paikkakunnalle. Meidän vinkkelistämme metsäteollisuuden kriisi on kääntynyt mahdollisuudeksi. Uudistuminen on luonut edellytyksiä kehitykselle.

Etelä-Karjalasta on tullut osa Pietarin metropolia. Tämä tosiasia antaa myös Rautjärvelle mahdollisuudelle saada osansa yritystoiminnan, erityisesti vapaa-ajan asumisen ja matkailun, lisääntymisestä. Näin me voimme uudistua, ylläpitää ja kehittää täällä olevia palveluita, myös vakinaisten asukkaiden hyvinvoinnin ja viihtyvyyden turvaamiseksi.

Rautjärvi tarjoaa jatkossakin työtä ja toimeentuloa. Me toivotamme uudet asukkaat tervetulleiksi ihmisen kokoisiin yhteisöihin. Keskeisin tavoitteemme on turvallisen asuinympäristön tarjoaminen kaikenikäisille. Kunta on sitoutunut uudistamaan molempia palvelutaajamiaan eli muuttajat voivat luottavaisin mielin asettua niin Simpeleelle kuin Rautjärven Asemanseudulle.

Lähivuosina me tulemme uudistamaan taajamiemme ilmettä sekä tarjoamaan entistä houkuttelevampia asuinpaikkoja, joissa on mietitty myös perheiden päivittäiseen elämän laatu ja kestävä kehitys, viihtyisyyden ja turvallisuuden lisäksi.

Uudistuminen tarkoittaa myös uusien sähköisten palvelujen käyttöönottoa.

Seuraa uudistumistamme.

Harri Anttila

Kunnanjohtaja

Takaisin ylös