Etusivu / Palvelut / Sivistys, nuoriso ja liikunta / Ruokapalvelu Rosmariini
RuokapalveluRosmariini.jpg

Ruokapalvelu Rosmariini

Yleistä

Ruokapalvelu Rosmariini perustettiin vuodenvaihteessa 2010 - 2011 tuottamaan ruokaa Rautjärven kunnan sekä Eksoten yksiköihin vauvasta vaariin. Rosmariiniin yhdistettiin neljä keittiötä.

Valmistamme aterioita aamupalasta iltapaloihin vuoden jokaisena päivänä. Asiakkaita on lounaalla koulun toiminta-aikana 520 henkilöä. Olemme kunnan ainoa valmistuskeittiö. Toimitamme ruokaa kolmeen eri päivähoidon yksikköön, Rautjärven Aseman koululle, vanhusten ateriapalveluun, terveysaseman sairaala- ja hoivaosastoille, palveluasuntoihin, Simpeleen koululle ja lukioon.

Lisäksi palvelemme kunnan sekä Eksoten henkilökuntaa mahdollisuudella työpaikkaruokailuun. Ruokapalvelu Rosmariini toimii uusituissa Simpeleen koulun tiloissa, osoitteessa Marja-Liisankatu 5.

Tuotamme laadukkaita, maistuvia sekä taloudellisia aterioita kuntalaisille. Noudatamme ruokalistasuunnittelussa seuraavia suosituksia 

* Ravitsemushoitosuositus vuodelta 2010
* Terveyttä ruoasta! Suomalaiset ravitsemussuositukset 2014

Rosmariinissa on töissä 9 henkilöä. Henkilökuntaan kuuluu ruokapalvelupäällikkö, kolme kokkia sekä 5 ravitsemistyöntekijää. Rosmariinin henkilökunta on suorittanut ravitsemuspassin.

Olkaa hyvä!

Ruokailu päiväkodeissa, esikoulussa ja kouluissa

Ruokapalvelu valmistaa aterioita aamupalasta iltapaloihin vuoden jokaisena päivänä. Asiakkaita on lounaalla koulun toiminta-aikana 520 henkilöä. Rosmariini on kunnan ainoa valmistuskeittiö. Ruokaa toimitetaan kolmeen eri päivähoidon yksikköön, Rautjärven Aseman koululle, vanhusten ateriapalveluun, terveysaseman sairaala- ja hoivaosastoille, palveluasuntoihin, Simpeleen koululle ja lukioon.

Kouluruokailu on maksutonta. Varhaiskasvatuspalvelut ovat maksullisia.

Palvelupaikat

Ruokapalvelu Rosmariini

Rosmariini tuottaa ruokaa kunnan ja Eksoten yksiköihin.

Marja-Liisan katu 5, 56800 SIMPELE

Kaikki tiedot

Niin osa-aikaisessa kuin kokopäiväisessä varhaiskasvatuksessa olevat lapset ovat oikeutettuja ruokailuun ja tarvittaviin välipaloihin, joista vanhemmat maksavat hoidon kuukausittaisissa maksuissaan. Esi- ja perusopetuksen oppilaat ovat oikeutettuja kunnan tarjoamaan maksuttomaan kouluateriaan koulupäivinä. Lukiolaiset ja ammatillisen peruskoulutuksen opiskelijat ovat oikeutettuja ateriaan vähintään niinä päivinä, joina opetus tapahtuu koulussa.

Päiväkoti- ja kouluruokailun järjestämisessä otetaan huomioon pienten lasten, koululaisten ja opiskelijoiden allergiat ja muut sairaudet, eettiset valinnat ja uskonnon erityispiirteet.

Perusopetuslaki: http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1998/19980628
Laki varhaiskasvatuksen asiakasmaksuista: http://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/2016/20161503

Takaisin ylös