Etusivu / Palvelut / Sivistys, nuoriso ja liikunta / Ruokapalvelu Rosmariini
RuokapalveluRosmariini.jpg

Ruokapalvelu Rosmariini

Yleistä

Ruokapalvelu Rosmariini perustettiin vuodenvaihteessa 2010 - 2011 tuottamaan ruokaa Rautjärven kunnan sekä Eksoten yksiköihin vauvasta vaariin. Rosmariiniin yhdistettiin neljä keittiötä.

Valmistamme aterioita aamupalasta iltapaloihin vuoden jokaisena päivänä. Asiakkaita on lounaalla koulun toiminta-aikana 470 henkilöä. Olemme kunnan ainoa valmistuskeittiö. Toimitamme ruokaa kolmeen eri päivähoidon yksikköön, Rautjärven Aseman koululle, vanhusten ateriapalveluun, hyvinvointiaseman hoivaosastoille, palveluasuntoihin, Simpeleen koululle ja lukioon.

Lisäksi palvelemme kunnan sekä Eksoten henkilökuntaa mahdollisuudella työpaikkaruokailuun. Ruokapalvelu Rosmariini toimii uusituissa Simpeleen koulun tiloissa, osoitteessa Marja-Liisankatu 5.

Tuotamme laadukkaita, maistuvia sekä taloudellisia aterioita kuntalaisille. Noudatamme ruokalistasuunnittelussa seuraavia suosituksia 

* Ravitsemushoitosuositus vuodelta 2010

https://www.gery.fi/suositukset/ravitsemussuositukset-ikaantyneille-2010/


* Terveyttä ruoasta! Suomalaiset ravitsemussuositukset 2018

http://urn.fi/URN:ISBN:978-952-302-992-7

 

Rosmariinissa on töissä 8 henkilöä. Henkilökuntaan kuuluu ruokapalvelupäällikkö, kolme kokkia sekä 4 ravitsemistyöntekijää. Rosmariinin henkilökunta on suorittanut ravitsemuspassin.

Olkaa hyvä!

Ruokailu päiväkodeissa, esikoulussa ja kouluissa

Ruokapalvelu valmistaa aterioita aamupalasta iltapaloihin vuoden jokaisena päivänä. Asiakkaita on lounaalla koulun toiminta-aikana 470 henkilöä. Rosmariini on kunnan ainoa valmistuskeittiö. Ruokaa toimitetaan kolmeen eri päivähoidon yksikköön, Rautjärven Aseman koululle, vanhusten ateriapalveluun, hyvinvointiaseman hoivaosastoille, palveluasuntoihin, Simpeleen koululle ja lukioon.

Kouluruokailu on maksutonta. Varhaiskasvatuspalvelut ovat maksullisia.

Palvelupaikat

Ruokapalvelu Rosmariini

Rosmariini tuottaa ruokaa kunnan ja Eksoten yksiköihin.

Marja-Liisan katu 5, 56800 SIMPELE

Aukioloajat

Kaikki tiedot

Niin osa-aikaisessa kuin kokopäiväisessä varhaiskasvatuksessa olevat lapset ovat oikeutettuja ruokailuun ja tarvittaviin välipaloihin, joista vanhemmat maksavat hoidon kuukausittaisissa maksuissaan. Esi- ja perusopetuksen oppilaat ovat oikeutettuja kunnan tarjoamaan maksuttomaan kouluateriaan koulupäivinä. Lukiolaiset ja ammatillisen peruskoulutuksen opiskelijat ovat oikeutettuja ateriaan vähintään niinä päivinä, joina opetus tapahtuu koulussa.

Päiväkoti- ja kouluruokailun järjestämisessä otetaan huomioon pienten lasten, koululaisten ja opiskelijoiden allergiat ja muut sairaudet, eettiset valinnat ja uskonnon erityispiirteet.

Laki varhaiskasvatuksen asiakasmaksuista: http://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/2016/20161503
Perusopetuslaki: http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1998/19980628

Takaisin ylös