Etusivu / Palvelut / Sivistys, nuoriso ja liikunta / Kirjasto

 kirjastosali_nettiin3.jpg

Kirjasto

Rautjärven kirjasto

heililogo_magenta.jpg


Uutta:

Nyt voit katsella elokuvia kotona Heili-kirjastokortillasi!

Heili-kirjastot ovat liittyneet elokuvapalvelu Viddlaan. Nyt voit katsella kirjastokortillasi elokuvia kotona. Tarvitset vain nettiyhteyden ja jonkin katseluvälineen (tietokoneen, pädin tai puhelimen). Mene palveluun https://www.viddla.fi/ ja valitse elokuva. Valitse sen jälkeen kirjastosi Heili-kirjastot: ja anna kirjastokorttisi tunnus (esim. HEILI012345678) ja kirjastokorttisi pin-koodi ja klikkaa Katso elokuva. Pääset valitsemaan elokuvista neljä mieleisintä joka kuukausi.

Elokuvia tulee palveluun koko ajan lisää, joten valikoima kasvaa. Yhden elokuvan laina-aika on 48 tuntia, ja siinä ajassa elokuvan voi katsoa useammankin kerran yhdellä lainauksella. Kirjastokortilla saa ladata 4 elokuvaa kuukaudessa.

Kokeile, elokuvan katselu on tosi helppoa!
Rautjärvellä on kaksi kirjastoa: pääkirjasto Simpeleellä ja lähikirjasto Asemanseudulla. Kirjasto kuuluu Etelä-Karjalan kirjastojen yhteiseen Heili-kirjastokimppaan.

 • Heili-verkkokirjasto löytyy linkistä Heili-kirjastot tai internet-selaimestasi osoitteella www.heilikirjastot.fi  Verkkokirjastosta voit selailla koko kirjastokimpan aineistotietokantaa.

• Mikäli sinulla on oma pin-koodi, voit tehdä varauksia ja uusintoja sekä tarkastella omia tietojasi ja lainata e-kirjoja. Pin-koodin saat kirjastosta.

• Kortilla voi lainata kaikista kimpan kirjastoista. Heili-kimpassa ovat mukana Imatra, Lappeenranta, Lemi, Luumäki, Parikkala, Rautjärvi, Ruokolahti, Savitaipale, Taipalsaari. Kimpasta lainaamasi aineiston saat palauttaa mihin tahansa kimpan kirjastoon.Voit myös varata ja tilata aineistoa mistä tahansa kimppakirjastosta. Kirjastokortti tulee esittää aina lainattaessa.

facebooklogopieni.pngOlemme myös Facebookissa.

 Takaisin ylös