Etusivu / Palvelut / Sivistys, nuoriso ja liikunta / Kirjasto

 kirjastosali_nettiin3.jpg

Kirjasto

heililogo_magenta.jpg

 

Koronavirustilanteen takia kirjastot ovat suljettu 18.3. - 13.5.2020

Kiinnioloaikana erääntyvien lainojen eräpäiväksi tulee 1.6.2020 tai myöhäisempi päivämäärä, joten sakkoja ei kiinnioloaikana tule.


Kirjaston ja kulttuuritoimen tapahtumat on peruttu 31.5.2020 saakka.

 

E-aineistot ovat käytössäsi. Palveluissa tarvittavan PIN-koodin voi poikkeustilan aikana saada myös puhelimitse. Ole yhteydessä kirjastoon p. 040 181 4015

Annamme digitukea ja autamme tiedonhaussa mahdollisuuksien mukaan puhelimitse ja sähköpostilla. p. 040 181 4015, kirjasto@rautjarvi.fi

facebooklogopieni.pngOlemme myös Facebookissa.
Rautjärvellä on kaksi kirjastoa: pääkirjasto Simpeleellä ja lähikirjasto Asemanseudulla. Kirjasto kuuluu Etelä-Karjalan kirjastojen yhteiseen Heili-kirjastokimppaan.

 • Heili-verkkokirjasto löytyy linkistä Heili-kirjastot tai internet-selaimestasi osoitteella www.heilikirjastot.fi  Verkkokirjastosta voit selailla koko kirjastokimpan aineistotietokantaa.

• Mikäli sinulla on oma pin-koodi, voit tehdä varauksia ja uusintoja sekä tarkastella omia tietojasi ja lainata e-kirjoja. Pin-koodin saat kirjastosta.

• Kortilla voi lainata kaikista kimpan kirjastoista. Heili-kimpassa ovat mukana Imatra, Lappeenranta, Lemi, Luumäki, Parikkala, Rautjärvi, Ruokolahti, Savitaipale, Taipalsaari. Kimpasta lainaamasi aineiston saat palauttaa mihin tahansa kimpan kirjastoon.Voit myös varata ja tilata aineistoa mistä tahansa kimppakirjastosta. Kirjastokortti tulee esittää aina lainattaessa.

 

 Takaisin ylös