Etusivu / Palvelut / Opetus ja koulutus / Simpeleen koulu / Opiskelu / Oppilaan tukipalvelut / Sosiaalinen tuki
koulun piha.png

Sosiaalinen tuki

Sosiaalinen tuki

Kuraattoripalvelut

Koulukuraattori on peruskoulussa toimiva sosiaalityön ammattilainen. Koulukuraattorin työ on sekä yksittäisten oppilaiden että koko kouluyhteisön hyvinvoinnin tukemista. Koulukuraattori tekee yhteistyötä kodin ja koulun kanssa tavoitteenaan tukea nuoren kehitystä sekä ehkäistä ongelmatilanteita ja löytää keinoja niistä selviytymiseen.

Koulukuraattoriin voit ottaa yhteyttä, kun kotona, koulussa tai vapaa-ajalla tuntuu olevan pulmia. Koulukuraattorin tavoitat parhaiten ottamalla yhteyttä puhelimitse (soittamalla, tekstiviestitse, jättämällä viestin vastaajaan) tai sähköpostilla, jos koulukuraattori ei ole yhteydenoton aikaan tavattavissa koulullasi. Koulukuraattoriin voit ottaa yhteyttä myös Wilman kautta. Koulukuraattori vastaa soittopyyntöihin mahdollisimman pian.

Koulukuraattori toimii Simpeleen koululla maanantaisin (1. tunnin ajan), tiistaisin, keskiviikkoisin, torstaisin ja perjantaisin koko koulupäivän ajan.

Koulukuraattori Milena Pekari p. 040 354 2775

sähköposti: milena.pekari@eksote.fi

 

Kummitoiminta

Oppilaiden kummitoiminnalla tuetaan pienempien oppilaiden koulunkäyntiä ja edistetään koulumme yhtenäisyyttä. Lukuvuoden aikana kummeilla ja kummioppilailla on yhteistä toimintaa.

Kummit                   Kummiluokka
6. lk                         1. lk
7. lk                         2. lk
8. lk                         3. lk


Tukioppilastoiminta

Tukioppilastoiminnan tarkoituksena on edistää luokkahengen muodostumista ja ylläpitämistä, kouluviihtyvyyttä ja turvallisuudentunnetta koulussa. Tukioppilaat ovat kahdeksas- ja yhdeksäsluokkalaisia. Tukioppilastoiminnan ohjaajana toimii Marika Viinanen.

 

Etsivä nuorisotyö

Etsivän nuorisotyön tekijät auttavat nuorta esimerkiksi opiskelu- ja työpaikan saamisessa, tulevaisuuden suunnitelmien selkiyttämisessä, arjen hallinnan opettelussa, erilaisten palveluiden löytämisessä ja virastoissa asioimisessa. Etsivään voi ottaa yhteyttä paitsi nuori itse, myös hänen vanhempansa, ystävänsä, sukulaisensa, naapurinsa, ym., jotka haluavat auttaa nuorta.

Etsivä nuorisotyöntekijä Tilda Salo p. 040 581 1665

 

Seurakunnan nuorisotyönohjaaja

Seurakunnan nuorisotyönohjaaja on tavattavissa koululla tarpeen mukaan.

Nuorisotyönohjaaja Anuliina Kenttämaa p. 050 306 5830


 

 2012.04.30teemap 013.JPGvappu13 084.JPGvappu13 069.JPG

Takaisin ylös