Etusivu / Palvelut / Opetus ja koulutus / Simpeleen koulu / Opiskelu / Kuljetukset

 

Uusi koulu.JPG

Kuljetukset

Koulukuljetukset

Koulukuljetusasioissa voi tarvittaessa ottaa yhteyttä
koulusihteeriin p. 040 724 0165 tai
sivistystoimenjohtajaan p. 040 700 2941.

Koulukuljetukseen ovat oikeutettuja oppilaat, joiden koulumatka on vähintään viisi kilometriä ja jotka asuvat oman koulupiirin alueella.

Mikäli oppilaan koulumatka on alle 5 km, voi anoa sivistyslautakunnalta harkinnanvaraista kuljetusta, mikäli koulumatka oppilaan ikä tai muut olosuhteet huomioon ottaen on liian vaikea, rasittava tai vaarallinen. Terveydellisistä syistä kuljetusta tarvitseva oppilas voi saada kuljetuksen lääkärintodistuksen perusteella. Koulukuljetusperiaatteet löytyvät kokonaisuudessaan viereiseltä palstalta.

Koulukuljetuksissa kulkevien oppilaiden on oltava pysäkillä tai noutopaikalla hyvissä ajoin, 5 minuuttia ennen annettua lähtöaikaa, sillä kuljetusaikataulut ovat suuntaa antavia.

Koulukuljetuksessa on ehdottomasti noudatettava kuljettajan antamia ohjeita. Pimeään aikaan on syytä käyttää heijastinta.

Koulukuljetus linja-autolla:
Linja-autojen vakiovuoroilla kulkevien oppilaiden on pidettävä koulumatkakortti aina mukana ja säilytettävä korttia huolellisesti kotelossa. Mikäli koulumatkakortti vaurioituu, kunta laskuttaa huoltajalta uuden kortin teettämisestä korttimaksun verran, eli 6,50 euroa. Mikäli kortti katoaa ja joudutaan kuolettamaan, laskutetaan huoltajalta 20,00 euroa kortin kuoletusmaksua sekä lisäksi uuden koulumatkakortinmaksu 6,50 euroa.

Jos oppilas käyttää poikkeuksellisesti aikaisempaa tai myöhäisempää linja-autoa kotiin paluuseen, on hänen pyydettävä kansliasta tai opettajalta erillinen todistus aikaisempaa/myöhäisempää kuljetusta varten. Todistus esitetään linja-auton kuljettajalle.

Koulukuljetus taksilla:
Mikäli oppilas ei käytä sairauden tai muun syyn takia taksikuljetusta, on huoltajan ilmoitettava poissaolostaan koulukuljetuksesta vastaavalle kuljettajalle.

Yhteystiedot:

Bussi Timossi Ky
Timo Hinkkanen 
p. 040 015 7712

Taksi Tiippana Harri
Harri Tiippana            
p. 050 015 2431
Leena Tiippana 
p. 050 020 7203

Aivarossi
Ossi Huikko
p. 044 0215 702

E. Rantanen Oy
Veli Huotilainen
p. 050 570 9156


 DSC00716.JPG

Takaisin ylös