Etusivu / Palvelut / Opetus ja koulutus / Rautjärven lukio / Opiskelu lukiossa / Oppikirjat sekä sähköinen opiskelu

koulun piha.png

Oppikirjat sekä sähköinen opiskelu

Lukion oppikirjat sekä sähköinen opiskelu

Oppikirjat

Rautjärven lukio antaa lukion 1. vuosiluokan opiskelijoille oppikirjat. Oppikirjat tilataan koulun kanslian kautta, opiskelijoiden ei tarvitse huolehtia itse 1. vuosiluokan kirjahankinnoista. Ryhmänohjaaja jakaa oppikirjat 1. vuosiluokan opiskelijoille jakson alkaessa. 1. jakson oppikirjat jaetaan ensimmäisenä koulupäivänä.

Muiden vuosiluokkien opiskelijoiden tulee  itse kustantaa oppikirjat ja muu opiskelumateriaali. Oppikirjat tulee hankkia hyvissä ajoin ennen kurssin alkua.

 

Opiskelussa tarvittavat sähköiset laitteet

Lukiossamme käytetään monipuolisia opetusmenetelmiä, ja tietokoneiden ja tablettien avulla toteutettava opetus on osa niitä. Opiskelijat voivat käyttää koulupäivien aikana lukion laitteita. Jos haluat ostaa oman kannettavan tietokoneen, kannattaa pitää mielessä tulevat sähköiset ylioppilas-kirjoitukset ja perehtyä Ylioppilastutkintolautakunnan laitteille asettamiin vaatimuksiin osoitteessa www.ylioppilastutkinto.fi -->Määräykset -->Yleiset määräykset ja ohjeet --> Päätelaiteohje (liite 3). Sähköiset ylioppilaskirjoitukset on mahdollista toteuttaa myös lukion tietokoneilla.

oppikirjat.png

Takaisin ylös