Etusivu / Palvelut / Opetus ja koulutus / Kansalaisopisto / Kursseille ilmoittautuminen

 

SAM_1912.jpg

Kursseille ilmoittautuminen

Rautjärven kansalaisopiston kursseille ilmoittautuminen

Ryhmän ensimmäisellä kokoontumiskerralla ilmoittaudutaan opettajalle. Osaan ryhmistä vaaditaan ennakkoilmoittautuminen, jolloin paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumisaika on kerrottu kurssitietojen kohdalla.

Ennakkoilmoittautuminen syksyn kursseille alkaa 7.8.2017 klo 8.30.

Hellewi-ilmoittautuminen

Uudessa opintoryhmässä tulee olla vähintään 6 osallistujaa ja jatkoryhmässä 5 osallistujaa, jotta ryhmän toiminta voi alkaa tai jatkua. Kun opiskelijoiden määrä jää kolmena peräkkäisenä kertana alle em. opiskelijamäärän, ryhmän toiminta päättyy.

 

 

Maksut

Kaikki opintomaksut laskutetaan opiston toimistosta kurssien alkamisen jälkeen. Jos opintoryhmän keskeytyminen on opiskelijasta itsestään johtuvaa, ei perittyä opintomaksua palauteta. Peruuttamattomista kurssipaikoista veloitetaan koko kurssin hinta. Kurssimaksu on 30-80€ riippuen kurssin tuntimäärästä.

Kausimaksu on 100€. Sen maksanut voi osallistua kursseille rajoituksetta toimintakauden aikana. Kausimaksu ei kata mahdollisia tarvikemaksuja. Kausimaksu on henkilökohtainen.

Opiskelija saa pyynnöstä osallistumistodistuksen. Kuluvan toimintakauden todistus maksaa 3,50€. Edellisten vuosien kurssien todistusmaksu on 8,50€ (+ mahdolliset postikulut).

 

 

IMG_4520.JPGJoulukorttipaja 2.12.2014

Takaisin ylös