Etusivu / Palvelut / Opetus ja koulutus / Kansalaisopisto / Kursseille ilmoittautuminen

 

SAM_1912.jpg

Kursseille ilmoittautuminen

Rautjärven kansalaisopiston kursseille ilmoittautuminen

Ryhmän ensimmäisellä kokoontumiskerralla ilmoittaudutaan opettajalle. Osaan ryhmistä vaaditaan ennakkoilmoittautuminen, jolloin paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumisaika on kerrottu kurssitietojen kohdalla.

Lukuvuoden 2016 - 2017 ilmoittautuminen on avoinna. Netti-ilmoittautuminen pysyy käynnistymisen jälkeen auki jatkuvasti koko työkauden ajan.
Opetusohjelmaan sisältyvät kurssit löytyvät vasemmasta sivupalkista kohdasta Kurssit tai kotiin jaetusta opinto-ohjelmasta.

Hellewi-ilmoittautuminen


Kansalaisopistolle myönnetty opetushallituksen opintoseteliavustus lukuvuodelle 2016 - 2017 on jaettu opiskelijoille.  Uusia hakemuksia ei oteta enää tänä lukuvuonna vastaan.

Uudessa opintoryhmässä tulee olla vähintään 6 osallistujaa ja jatkoryhmässä 5 osallistujaa, jotta ryhmän toiminta voi alkaa tai jatkua. Kun opiskelijoiden määrä jää kolmena peräkkäisenä kertana alle em. opiskelijamäärän, ryhmän toiminta päättyy.

Opinto-oppaassa virheellisiä kurssinumeroita

Liikuntakursseihin oli tullut muutama väärä kurssinumero. Oikeat numerot ovat:

Vanhemman väen liikunta (Helena) 830154

Kuntoliikunta (Tatiana) 830151

Hatha-jooga (Sari) 830152

Pranajama-jooga (Tatiana) 830153

 

 

Maksut

Kaikki opintomaksut laskutetaan opiston toimistosta kurssien alkamisen jälkeen. Jos opintoryhmän keskeytyminen on opiskelijasta itsestään johtuvaa, ei perittyä opintomaksua palauteta. Peruuttamattomista kurssipaikoista veloitetaan koko kurssin hinta. Kurssimaksu on 30-80€ riippuen kurssin tuntimäärästä.

Kausimaksu on 100€. Sen maksanut voi osallistua kursseille rajoituksetta toimintakauden aikana. Kausimaksu ei kata mahdollisia tarvikemaksuja.

Opiskelija saa pyynnöstä osallistumistodistuksen. Kuluvan toimintakauden todistus maksaa 3,50€. Edellisten vuosien kurssien todistusmaksu on 8,50€ (+ mahdolliset postikulut).

 

 

IMG_4520.JPGJoulukorttipaja 2.12.2014

Takaisin ylös