Etusivu / Palvelut / Elinympäristöpalvelut / Simpeleen Lämpö Oy / Sopimus ja ehdot

 M-Real_2.jpg

Sopimus ja ehdot

Kaukolämpösopimus

Kaukolämmön toimituksista laaditaan Simpeleen Lämpö Oy:n ja kiinteistön omistajan välinen kirjallinen lämpösopimus.

Uudisrakennuksia koskeva sopimus solmitaan ennen kaukolämmön toimituksen aloittamista.

Sopimuksen solmimisesta lämmöntoimituksen alkamiseen tarvittava aika riippuu kaukolämpöverkostoon kytkettävän liittymän aiheuttamasta työmäärästä.

Asian valmistelua varten tarvitaan kiinteistön asemapiirros ja LVI-suunnitelmat kahtena sarjana. Sopimuksen liitteeksi tulevat Liittymis- ja myyntiehdot.pdf.

Sopimuksen siirroissa yhteys välittömästi Simpeleen Lämpöön. Omistajan vaihdosta tarvitaan jäljennös kauppakirjasta tai myyjän allekirjoittama siirtolomake. Mittari tulee lukea siirtopäivänä.

Sopimuksen siirtoilmoitus

Asiakkaan tulee ilmoittaa Simpeleen Lämpö Oy:lle kiinteistön omistuksessa / hallinnassa tapahtuvista muutoksista. Kaukolämpösopimus ei siirry automaattisesti uudelle omistajalle, vaan sopimus tulee siirtää kirjallisesti siirtoilmoituksella uudelle omistajalle.

Siirtoilmoitus tulee palauttaa Simpeleen Lämpö Oy:lle täytettynä ja allekirjoitettuna. Lomakkeen voi lähettää postitse osoitteeseen Simpeleen Lämpö Oy, Simpeleentie 12, 56800 Simpele. Lomakkeen voi myös skannata ja lähettää sähköpostitse osoitteeseen tuula.luhaniemi@rautjarvi.fi .

Ilmoitus kaukolämpösopimuksen siirtämiseksi.doc

Takaisin ylös