Etusivu / Päätöksenteko / Kokousajat

 

Vaakunakuva2.jpg

Kokousajat

Rautjärven kunnan toimielinten kokoukset
Kunnanvaltuusto 
kokoontuu pääsääntöisesti maanantaisin klo 18.00 kunnantalon valtuustosalissa. Kokouksia on vuodessa n. 5-6 ja ne ovat julkisia. Kokouskutsu/asialista julkaistaan sanomalehdissä Imatralainen ja Parikkalan-Rautjärven Sanomat sekä kunnan ilmoitustauluilla. Esityslistat ja pöytäkirjat julkaistaan kunnan www-sivuilla. Pöytäkirja liitteineen pidetään myös yleisesti nähtävänä kunnan yhteispalvelupisteessä.

Kunnanhallitus
kokoontuu niinikään maanantaisin klo 14.00. Kokouksia on vuodessa n. 16-17. Kokoukset eivät ole julkisia, mutta esityslistat ja pöytäkirjat julkaistaan kunnan www-sivuilla. Pöytäkirja liitteineen pidetään myös yleisesti nähtävänä kunnan yhteispalvelupisteessä.

Sivistyslautakunta
kokoontuu yleensä keskiviikkoisin klo 14.00. Kokouksia on vuodessa n. 9 ja ne eivät ole julkisia. Esityslistat ja pöytäkirjat julkaistaan kunnan www-sivuilla ja pöytäkirja liitteineen pidetään yleisesti nähtävänä kunnan yhteispalvelupisteessä.

Tekninen lautakunta
kokoontuu myös keskiviikkoisin klo 16.00. Kokouksia pidetään vuodessa n. 10. Ne eivät ole julkisia. Myös teknisen lautakunnan esityslistat ja pöytäkirjat julkaistaan kunnan www-sivuilla ja pöytäkirja liitteineen pidetään yleisesti nähtävänä kunnan yhteispalvelupisteessä.
Takaisin ylös