Etusivu / Palvelulistaus

Palvelulistaus

Palvelulistaus

Kansalaisopisto

Simpelejärven opisto on Parikkalan ja Rautjärven yhteinen kansalaisopisto. Rautjärvellä opiston toimipisteet sijaitsevat Kivijärven toimintakeskuksessa, kouluilla ja kunnan muissa kiinteistöissä. Opiston toimisto sijaitsee Parikkalan kunnanvirastolla Harjulinnassa.

Kurssiohjelma ja ilmoittautumisohjeet löytyvät opiston verkkosivuilta.

Kaikkiin ryhmiin on ennakkoilmoittautuminen. Ryhmiin voi ilmoittautua joka sähköisesti tai puhelimitse. Kurssille ilmoittautuminen on sitova. Opetusryhmän aloituskoko on kuusi henkilöä. Opintoryhmän alkamisen edellytyksen on, että kurssille on ilmoittautunut riittävä määrä opikelijoita.

Kansalaisopistot ovat avoimia kaikille.

Palvelu on maksullinen.

Kaikki opintomaksut laskutetaan opiston toimistosta kurssien alkamisen jälkeen. Jos opintoryhmän keskeytyminen on opiskelijasta itsestään johtuvaa, ei perittyä opintomaksua palauteta. Peruuttamattomista kurssipaikoista veloitetaan koko kurssin hinta. Kurssimaksu on 30-55€ riippuen kurssin tuntimäärästä.

Kausimaksu on 100€. Sen maksanut voi osallistua kursseille rajoituksetta toimintakauden aikana. Kausimaksu ei kata mahdollisia tarvikemaksuja. Kausimaksu on henkilökohtainen.

Verkkoasiointi

Hellewi

Sähköinen ilmoittautuminen Simpelejärven opiston kursseille.

Lisää tietoa
Siirry asioimaan

Puhelinasiointi

Simpelejärven opiston toimisto

Rautjärven ja Parikkalan yhteisen kansalaisopiston toimisto

Lisää tietoa
Puh. +358 40 5137693

Sivistysjohtaja

Hyvinvointipalveluiden toimialajohtaja

Lisää tietoa
Puh. +358 40 7002941

Palvelupaikat

Simpelejärven opisto

Simpelejärven opisto on Parikkalan ja Rautjärven yhteinen kansalaisopisto.

Harjukuja 6, 59100 PARIKKALA

Aukioloajat

Ma - To: 09:00 - 15:00
Pe: 09:00 - 14:00

Kaikki tiedot

Kansalaisopistot tarjoavat mahdollisuuksia omaehtoiselle oppimiselle ja kansalaisvalmiuksien kehittämiselle. Useimmiten opiskelu kansalaisopistossa ei tähtää tutkinnon suorittamiseen, vaan opiskelijan monipuoliseen kehittymiseen, elinikäiseen oppimiseen, hyvinvointiin ja aktiiviseen kansalaisuuteen.

Osa kansalaisopistoista järjestää myös opetussuunitelmaan perustuvaa taiteen perusopetusta. Opistot tarjoavat myös avointa yliopisto-opetusta. Kansalaisopistoja ylläpitävät kunnat, kuntayhtymät, yhdistykset, säätiöt tai yhteisöt opetus- ja kulttuuriministeriön luvalla. Ylläpitäjät päättävät opetuksen sisällöstä itsenäisesti. Usein opetus keskittyy kädentaitoihin ja harrastuksiin, kieliin ja taideaineisiin. Opetus on tyypillisesti ryhmäopetusta iltaisin tai viikonloppuna. Opetus voi olla lähi- tai etäopetusta.

Laki vapaasta sivistystyöstä: http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1998/19980632

Liittyvät palvelut

Taiteen perusopetus

Taiteen perusopetusta annetaan Simpelejärven opistossa Rautjärvellä.

Katso tiedot
Näytä kaikki liittyvät palvelut
Takaisin ylös