Etusivu / Koronatiedotteet / Rautjärven yritysten palveluja

Rautj 01.JPG

Rautjärven yritysten palveluja

Rautjärven palvelut

Kauppa-asiointi

K-market Hermanni, Roihankatu 8, 56800 Simpele, puh. 0102020170

Ostosten keräily- ja kotiinkuljetuksia Simpeleelle perjantaisin. Keräily- ja kuljetusmaksu on 10€/kerta (sisältää ostosten keräyksen sekä kuljetuksen). Jos toimitusmatka taajamasta kasvaa, neuvotellaan kotiinkuljetushinnasta erikseen. Pelkkä keräilymaksu on 5€/kerta (ei sisällä kuljetusta, ostokset tulee noutaa kaupalta).

Keräilyä ja kuljetusta varten täytyy perustaa laskutustili K-Market Hermanniin (lomakkeen tilin perustamiseen saa kaupalta joko sähköisenä tai paperisena versiona). Tilin perustamista varten voi ottaa yhteyttä kauppaan MIELUITEN SÄHKÖPOSTILLA petri.soikkeli@k-market.com tai jos se ei ole mahdollista, niin puhelimitse numeroon 0102020170 (0,0835€/puhelu+16,69snt/min)

Tilaukset tulee toimittaa kauppaan ensisijaisesti sähköpostilla osoitteeseen petri.soikkeli@k-market.com tai toimittamalla ostoslistan kauppaan joko itse tai ulkopuolisen toimesta. Ei puhelintilauksia. Tilaukset perjantain toimitukseen tulee jättää viimeistään torstaina klo 18 mennessä. Myöhästyneitä tilauksia ei käsitellä.

Manun taksi ja Avustuspalvelu Tmi, puh. 040 7260199

 K-market Hermannin keräilypalvelun kautta tilattujen ostosten toimittaminen kotiovelle Simpeleen alueella mahdollisuuksien mukaan. Manun taksi p. 040 7260199

M Aseman puoti, Rautjärventie 100, 56610 Rautjärvi, puh. 045 2271 425

Keräilyä ja kuljetusta varten perustetaan asiakkaalle tili, laskuttaa voidaan joka ostoskerrasta tai esim. kuukausittain. Tilaukset voi jättää sähköpostilla aseman.puoti@m-ketju.fi tai soittamalla p. 045 2271 425. Tilaukset tulee jättää hyvissä ajoin toimitusta edeltävänä päivänä. Keräily ei maksa mitään, kuljetus 5€ 5 kilometrin säteellä, siitä kauemmas lisätään 1€/km.

S-market Simpele, Roihankatu 3, 56800 Simpele, puh. 0107620580

Väliaikainen toimintamalli henkilöasiakkaiden hyväksymisestä laskutusasiakkaiksi:

1. Asiakas ilmoittaa omat tietonsa puhelimitse siihen myymälään, jossa hänen avustajansa käy
ostokset tekemässä.
2. Myymälästä välitetään tieto Eekoon konttorille josta tarkistetaan, että asiakkaan luottotiedot ovat
kunnossa ja avataan asiakkaalle laskutusasiakasnumero.
3. Asiakasnumero lähetetään myymälälle, joka avaa asiakkuuden kassajärjestelmään.
4. Avustaja voi alkaa tekemään ostoksia heti, kun numero on avattu kassajärjestelmään.
5. Myymälän pitää tarkistaa kassalla avustajan henkilöllisyys, jotta se vastaa sitä, mitä asiakas
on ilmoittanut.
6. Laskutusasiakkaan kortin saaminen kestää kauan, koska se lähetetään asiakkaalle postitse,
mutta asiointi siis onnistuu nyt poikkeuksellisesti ilman korttia.
7. Toimintamalli on voimassa vain tämän Korona-poikkeustilan ajan. Ilmoitamme,
kun palataan aikaisempaan ohjeistukseen.
8. Asiakasnumerot poistetaan kassajärjestelmästä viimeistään 31.7.2020 ellei muuta sitä ennen
ole informoitu.

Siivous- ja ruokapalvelu Kivelä, puh. 044 780 8234

Kauppa- ja asiointiapua, tilausleivontaa. Toimitukset kotiovelle ilman lisämaksua Rautjärven kunnan alueella. Puh. 044 7808234, http://www.kivelapalvelu.fi/

Ruokapalvelut

Kahvila Lounaskulma, Roihankatu 12-14, 56800 Simpele, puh. 050 505 1224

Keittiö on päivittäin avoinna tilauskeittiönä klo 10-15, myös lauantaisin ja sunnuntaisin. Lounaan voi tilata kotiin tai työpaikalle toimitettavaksi tai noudettavaksi kahvilan ovelta. Lounastilaukset tulee jättää edellisenä päivänä klo 16 mennessä p. 050 505 1224 tai p. 050 537 3669 tai info@kahvilalounaskulma.fi . Lounaslista sekä ajankohtaiset tiedot löytyy jatkossa nettisivuilta www.kahvilalounaskulma.fi. Hinnat (sisältävät kuljetuksen): keittolounas 10 €, päivän lounas 12 €, lounas & keitto 16 €, kaikki ateriat sisältävät salaatteja, talon leipää ja jälkiruuan.

Pub Kahvila Aseman kello, Rautjärventie 100, 56610 Rautjärvi, puh. 05489744

Lounasta voi tilata myös kotiin. Aamuisin toimitetaan edellisenä päivänä tilatut ruuat, samana päivänä tilatut ruuat toimitetaan mahdollisuuksien mukaan.  Annos maksaa lähialueelle toimitettuna 7.50 €, maksu käteisellä tai laskutuksella, sopimuksen mukaan. Ruuat ovat laktoosittomia ja pääsääntöisesti gluteenittomia, allergiat huomioidaan. Tilaukset numerosta 05489744.

Laskunmaksupalvelu: Pub kahvila Aseman kelloon voi toimittaa (tai sopimuksen mukaan laskujen haku) laskut ja käteisen rahan, laskut maksetaan hintaan 2€ / lasku. Apua voi tilata myös kotitöihin, pihatöihin, kysyä voi lähes mihin vaan apuja, mutta ei hoivapalveluihin, p. 05489744.

Teboil Simpele, puh. 054371533

Pakkaamme kaikki ravintolan tuotteet valmiiksi, joten saat ne helposti ja nopeasti mukaasi. Meiltä myös yöllä kaikki burger- ja koriannokset mukaan pakattuna. Voit soittaa tilauksesi ennakkoon numerosta 05-4371533
 
Arkisin klo 11-14 voit tiedustella myös kotiinkuljetusmahdollisuutta. Kotiinkuljetuksen hinta.4 € 10 kilometrin säteellä, maksu käteisellä tai laskulla.

Neste Simpele, puh. 010 396 1700

Muoviin pakattuna makeat sekä suolaiset kahvileivät mukaan, ruoka-annokset pakataan take away -rasioihin.  Ruuat ja myymälän tuotteet pakataan valmiiksi noutoa varten. Nouto Simpeleen Nesteeltä. Tilaus ja kyselyt p. 010 396 1700.

Muut palvelut

Simpeleen Apteekki, puh. 05 4371 129

Toinen henkilö voi hakea puolestasi lääkkeitä, kun annat mukaan Kela-korttisi ja listan lääkkeistä, joita tarvitset. Olisi myös hyvä laittaa puhelinnumerosi listaan ja olla tavoitettavissa silloin, kun puolestasi asioiva henkilö on apteekissa. Voimme näin soittaa sinulle, jos tulee kysymyksiä, joihin hakija ei osaa vastata. Tarvittaessa voimme laittaa lääkkeiden mukana laskun, jolla maksun voi hoitaa.

Poikkeuksellisissa tilanteissa voimme toimittaa reseptilääkettä puhelintilauksen perusteella. Tämä on perusteltua esimerkiksi silloin, jos asut kaukana ja saat sovittua apteekkia lähellä olevan henkilön kanssa lääkkeiden kuljettamisesta sinulle ja Kela-kortin ja ostettavien lääkkeiden listan noutaminen aiheuttaisi kohtuuttomasti ylimääräistä vaivaa. Tällöin sinun tulee soittaa apteekkiin ja hoitaa asiointi puhelimessa ja sopia kuka noutaa ne ja miten. Tarvittaessa voimme laittaa lääkkeiden mukana laskun, jolla maksun voi hoitaa.

Ruokolahden seurakunta, diakoniatyö, puh. 050 531 3406

Simpeleen Osuuspankki

  1. Riskiryhmään kuuluvien on hyvä vähentää asiointinsa määrää mahdolliseen minimiin. Konttoriasioinnissa voi nyt poikkeuksellisesti käyttää myös kertakäyttöistä paperista valtakirjaa omilta asiakkailtamme. Tarvittaessa voimme esim. puhelimitse varmistaa valtakirjan aitouden.
  2. Useimmat laskut on nykyään mahdollista siirtää automaattiseen maksupalveluun (=aiemmin käytetty nimi suoraveloitus).
  3. Ne laskut, joita ei saa suoraveloitukseen, voi jättää maksupalvelukuoressa postin keräilylaatikkoon
  4. Jos konttorissa asiointia ei voi välttää, olemme ohjeistaneet asiakkaitamme, että riskiryhmiin kuuluvat asioisivat kassapalvelupäivinä ti, to ja pe mahdollisimman pian siivouksen jälkeen heti klo 9.00 jälkeen. Muita asiakasryhmiä ohjeistamme asioimaan kassapalvelussa vasta klo 10.00 jälkeen.
  5. Olemme rajanneet kassapalveluaikoina konttorin tiloissa jonottavien määrän enintään kuuteen. Käytännössä rajauksella ei tällä hetkellä ole suurta merkitystä, koska monet riskiryhmien asiakkaat ovat antaneet tilinkäyttövaltuuksia läheisilleen, siirtyneet suoraveloitukseen ja ryhtyneet muihin toimenpiteisiin, joiden johdosta kassa-asiointi on merkittävästi vähentynyt.
  6. Muina päivinä ja kassa-asioinnin aukiolopäivinäkin kassojen sulkemisen jälkeen erityisryhmiin kuuluvat voivat tehdä ajanvarauksia. Suositeltavaa olisi kuitenkin pyrkiä asioimaan lähinnä puhelimitse. Kassoja emme kuitenkaan teknisten syiden vuoksi voi pitää avoinna näinä aikoina. Pakottavassa tilanteessa voimme poikkeuksellisesti toimia siten, että asiakas tilaa puhelimitse nostomäärän kassan aukioloaikana ja käy nostamassa sen ajanvarauksella muuna aikana.

 

It-tuki Arto Karisuo, p. 050 3428490

 

Tietokoneiden huolto ja opastus etäkäyttönä
Neuvonta puhelimitse ongelmissa
Laitteen haku kotoa niin, että asiakas kantaa laitteen takakonttiini ja palautan samalla tavalla. Desinfiointi mennen tullen.
Laitteiden ja tarvikkeiden toimitus kotipihaan

Kotisivut: www.naturalfinland.fi , sähköposti: naturalfinland@gmail.com 

Takaisin ylös